12 mrt. 2013 – Hoeveel loon moet u doorbetalen in het derde ziektejaar?

Bron: PW De Gids Doorbetaling in het derde ziektejaar komt af en toe nog wel eens voor. Over de hoeveelheid bestaat onduidelijkheid. Een uitspraak van de rechter. Doorbetaling in... Lees verder »

1 mrt. 2013 – Toelichting op besluit Delta Lloyd om per 1 januari 2013 te stoppen met WGA-ER (bron: website Delta Lloyd)

Tot nu toe was een eigen risicodrager voor de WGA alleen eigen risicodrager voor het vaste personeel. Personeel met tijdelijke contracten en oproepkrachten vielen niet onder het... Lees verder »

22 feb. 2013 – Werkscan nu mogelijk via Spoorvorming

Waarom een Werkscan? De Werkscan heeft tot doel om een werknemer inzicht te geven in zijn/haar actuele balans tussen de werkeisen en diens belastbaarheid. De Werkscan biedt een... Lees verder »

16 jan. 2013 – Laten re-integreren van ontslagen werknemers levert geld op

Uit de pers: 16-jan 2013 Door Basti Baroncini, redacteur P&Oactueel. Wanneer organisaties zieke oud-werknemers een re-integratieplek aanbieden, voelen ze dat direct in de... Lees verder »

15 dec. 2012 – Mobiliteitsbonus voor werkgevers

Vanaf 1 januari 2013 krijgt u als werkgever een mobiliteitsbonus voor het in dienst nemen van een uitkeringsgerechtigde van 50 jaar of ouder óf een arbeidsgehandi­capte. De... Lees verder »

8 dec. 2012 – Deskundigenoordeel duurder

Vanaf 1 januari 2013 wordt het deskundigenoordeel duurder. Het deskundigenoordeel kan door werkgevers of werknemers bij het UWV worden aangevraagd in situaties waarbij het traject... Lees verder »

29 nov. 2012 – Spoorvorming ondersteunt Pantar

Pantar Amsterdam begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar (regulier) werk. In de zomer van 2012 maakte Pantar al gebruik van onze diensten. Sinds november... Lees verder »