Werkplekonderzoek

Gezondheidsklachten door de werkplek? Spoorvorming adviseert over verbetering van omstandigheden.
Hebben u en uw werknemers wel eens last van rug-, schouder- of nekklachten? De kans is groot dat de inrichting van de werkplek en de instellingen van het meubilair niet individueel zijn afgestemd. Een (preventief) werkplekonderzoek helpt gezondheidsklachten te voorkomen.

Individueel werkplekadvies.
Spoorvorming inventariseert de werkplek en werkomgeving en geeft vervolgens een individueel werkplekadvies. We houden daarbij rekening met werkhouding, bewegingsgedrag, meubilair instellingen, maar ook met omgevingsfactoren zoals geluid, werksfeer en werkdruk. Naast persoonlijke aanpassingen let Spoorvorming vanzelfsprekend ook op wettelijke kaders en ARBO-richtlijnen. Bijkomend voordeel is dat een werkplekonderzoek:
– vroegtijdig gezondheidsklachten helpt voorkomen
– kostenbesparing oplevert door de reductie van ziekteverzuim
– de algemene arbeidsomstandigheden verbetert
– u helpt bij het aantoonbaar maken van inspanningen die u heeft verricht om klachten/verzuim van uw werknemer(s) te voorkomen

Rapportage werkplekonderzoek.
Spoorvorming is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkplekonderzoeken. U krijgt een duidelijk advies om de werksituatie te optimaliseren. Daarmee kunt u gezondheidsklachten en ziekteverzuim binnen uw organisatie terugdringen. Ook verhoogt u de productiviteit en tevredenheid van uw werknemers. Twee vliegen in één klap dus. Bel vandaag nog voor meer informatie.