Re-integratietraject 2e spoor

Participeren en re-integreren? Spoorvorming stelt re-integratietrajecten 2e spoor op conform WVP.
Kan een zieke werknemer niet meer terugkeren in zijn eigen functie, of in een andere functie bij zijn eigen werkgever (eerste spoor), dan verlangt de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) dat u samen met uw werknemer en een gespecialiseerd bureau op zoek gaat naar een passende baan buiten de organisatie (tweede spoor). Dat is niet eenvoudig. Als ervaren re-integratiespecialist helpt Spoorvorming uw werknemer buiten uw organisatie weer aan het werk.

Spoorvorming begeleidt re-integratietraject 2e spoor.
Door onze arbeidsdeskundige en psychologische deskundigheid kan tweede spoor re-integratie snel worden gestart. Tijdens een intakegesprek maken we een beeld van de huidige situatie. Daarna stelt Spoorvorming een individueel en persoonlijk plan van aanpak op om zo succesvol mogelijk het re-integratietraject te doorlopen. U als werkgever wordt vanzelfsprekend door Spoorvorming op de hoogte gehouden door regelmatige terugkoppelingen van de voortgang en verrichte inspanningen.
Ons gemeenschappelijke doel van een re-integratietraject 2e spoor is: voldoen aan de voorwaarden gesteld in de Wet Verbetering Poortwachter en streven naar prettig participeren en re-integreren op de arbeidsmarkt.

Re-integratie informatie.
Wilt u meer weten over re-integratie, of wilt u misschien al een re-integratie traject aanvragen? Neem dan nu contact met ons op.