Over Spoorvorming

Wat doet Spoorvorming Training & Advies?
Voor coaching, arbeidsdeskundige vraagstukken, re-integratiebegeleiding, psychologisch onderzoek en solliciatietraining binnen diverse branches kunt u terecht bij Spoorvorming. Spoorvorming werkt in de regio Amsterdam, maar ook daar buiten. Wij zijn actief voor het bedrijfsleven, gemeenten, arbo-diensten, UWV en particulieren.

Spoorvorming-oprichter en eigenaar is Mario Spoor. Hij werkt samen met een flexibel team van professionele coaches en psychologen om u te helpen bij diverse vraagstukken.

Mario Spoor heeft brede werkervaring als psycholoog, arbeidsdeskundige, coach en gerechtelijk deskundige. In 1996 begon hij met Spoorvorming zijn carrière als zelfstandig ondernemer. Destijds vormde het geven van trainingen op het vlak van communicatie het merendeel van zijn takenpakket. Daar kwamen het afnemen van psychologische tests voor veelal werving & selectie doeleinden bij.

In loondienst bij diverse bedrijven heeft Mario vrijwel voortdurend te maken gehad met de driehoek mens, werk & inkomen. Onder andere als fieldmanager en recruiter bij een IT-organisatie, als arbeidsdeskundige, psycholoog en projectmanager bij een loopbaanadviesbureau en als arbeidsdeskundig adviseur bij een verzuimadviesbureau.

Medio 2006 ging Mario met de opgedane ervaring opnieuw als zelfstandig ondernemer aan de slag waarbij hij onder andere opdrachten verrichtte voor UWV, Nationale Politie, arbodiensten en particuliere opdrachtgevers.

Hij was voorzitter van de certificatiecommissie voor het systeem arbeidsdeskundigen van Hobéon SKO (een onafhankelijk certificerende instelling) en hij staat stevig met beide voeten in de klei van het arbeidsdeskundige werkgebied. Diverse rollen hanteert hij met volledige inzet zoals sturende, adviserende, coachende, motiverende, beschouwende en bemiddelende rollen.

De kernwaardes van Spoorvorming zijn:
Objectief wanneer het moet, subjectief wanneer het kan.
Altijd meedenkend, analyserend en adviserend op integere wijze.

Spoorvorming kwaliteit.
Spoorvorming vindt het belangrijk om kwaliteit te waarborgen. Dit gebeurt door deelname aan intervisiegroepen en het regelmatig volgen van bij- en nascholingen. Daarnaast is Spoorvorming aangesloten bij  beroeps- en branchespecifieke organisaties: lid van de NVvA (beroepsvereniging voor Arbeidsdeskundigen), geregistreerd (SRA) en gecertificeerd arbeidsdeskundige (Hobéon SKO).

Het kantoor van Spoorvorming is gevestigd in Amstelveen.
Wilt u nader kennismaken met Spoorvorming? Vraag dan nu een gesprek aan, of bel tijdens kantooruren 06-42 631 509.